eCEMENT KiteCement

Yhdistelmämuovisementti

Yksinkertainen ja selkeä järjestelmä kaikkien lasia sisältävien restauraatioiden kiinnittämiseen – lajitelma huippumateriaaleja ja kaikki mitä tarvitset samassa paketissa.

eCement- sementointilajitelmassa on kaikki tarvittava kiinnittääksesi lithiumdisilikaatti (e.max®) -restauraatiot. Se sisältää kaksi erisävyistä valokovetteista sementtiä esteettisten, valoa läpäisevien laminaattien kiinnittämiseen sekä kaksoiskovetteisen sementin muiden lasikeraamisten töiden kiinnittämiseen.
Pakkaus sisältää myös kaikki hampaan ja posliinipinnan käsittelemiseen tarvittavat materiaalit: All-Bond Universal hampaan luotettavaan sidostamiseen, kiilteen selektiiviseen etsaukseen erinomaisen sopiva selectHVetch, e.max-pinnan sekä kaikkien muiden lasia sisältävien keramioiden sidospinnan valmisteluun  Biscon Porcelain Etchant- fluorivetyhappoa ja Porcelain Primer -silaania.

eCement-järjestelmä on yksinkertainen ja selkeä, tuotteet ovat tutkittuja ja taatusti yhteensopivia. Eriomainen vaihtoehto kaikille CAD/CAM (CEREC) -tekniikkaa käyttäville hammaslääkäreille.

Tutustu ja tilaa eCement-tuotteet Hammasväline KAUPASTA

Tilaukset

Hammastarvikemyynti

p. 010 588 6100

tilaukset[ät]hammasvaline.fi

 

Verkkotilaukset

kauppa.hammasvaline.fi


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä