Tietosuoja


Hammasväline Oy suomalainen hammashoitotuotteiden toimittaja ja tukkuliike. Palvelemme yksityisiä ja kunnallisia hammashoidon ammattilaisia tuomalla maahan ja välittämällä hammashoidon tarvikkeita, laite- ja kalusteratkaisuja sekä kehittämällä ja tarjoamalla palveluita suun terveydenhuollon tuottamiseen.


Hammasväline Oy kuuluu Lifco Dental Groupiin ja noudattaa konsernin yhteistä tietosuojakäytäntöä.



Hyvä asiakkaamme


Hammasväline sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja tulemme käyttämään henkilökohtaisia tietojasi ainoastaan hallinnoidaksemme asiakastiliäsi ja tarjotaksemme sinulle niitä tuotteita ja palveluja mitä olet meiltä toivonut.

Haluaisimme olla sinuun yhteydessä tuotteidemme ja palveluidemme tiimoilta tarjoten tuotetietoa, kampanjoita, koulutus- ja tapahtumatietoja sekä asiakkauutta koskevia tietoa.

Asiakkaittemme henkilötiedot ovat omassa suojatussa Hammasväline Oy:n asiakastietokannassa, ne on sidottu asiastileihin ja näin ollen asiakkuuden hoidon kannalta rekisteröitäviä tietoja. Emme luovuta tai myy tietojasi 3. osapuolelle ellei sopimamme palvelun tuottaminen sitä vaadi. Noudatamme kaikkien henkilötietojen osalta lainmukaisia salaus- ja tallennusperiaatteita perustuen Henkilötietolakiin (523/1999) 10 § ja 24 §.
Mikäli sinulla ei ole asiakastiliä Hammasvälineessä, mutta kuulut hammashoidon ammattilaisiin tai olet luovuttanut henkilötietosi käyttöömme, noudatamme tietojesi osalta samoja yllämainittuja periaatteita.


Luottamus on meille tärkeä asia. Siksi Hammasväline on sitoutunut täysin 25.5.2018 voimaan astuvaan Euroopan yleiseen tietosuoja-asetukseen GDPR:ään. Luovutamme pyynnöstäsi tietosi tarkistettavaksi ja pyydämme suostumustasi lähettää sinulle jatkossa tuote- ja kampanjatietoja, markkinointimateriaalia, koulutus- ja tapahtumatietoja sekä lupaasi säilyttää henkilökohtaisia tietojasi.


Sinulla on oikeus pyytää milloin tahansa tietokannassamme olevien henkilötietojesi muuttamista tai korjaamista. Voit myös kieltää henkilökohtaisten tietojesi rekisteröinnin asiakastietokantaamme, niiltä osin kun ne eivät ole välttämättömiä asiakastilisi hoidon kannalta.


Mikäli halua lisätietoja, ota yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen: asiakasrekisteri@hammasvaline.fi

tai kirjeitse osoitteeseen:

Hammasväline Oy, Asiakasrekisterit, PL 15, 02101 Espoo


Palvelulomakkeet

Yhteystietojen muutos

Yhteydenottopyyntö

Palautelomake


Verkkokaupan kauppa.hammasvaline.fi rekisteri- ja tietosuojaselosteen löydät verkkokaupasta kohdasta Rekisteriseloste



Hammaslääkärit
Hammaslaboratoriot
Tuotteet
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä