Valkaise hampaat turvallisesti


Hoida hampaat kuntoon ennen valkaisua

Käänny aina hammashoidon ammattilaisen puoleen joka osaa arvioida  sopiiko valkaisu juuri sinulle. Hampaiden valkaisua ei suositella käytettäväksi lapsille eikä raskauden aikana.

Ennen valkaisua on aina tehtävä hammaslääkärikäynnillä suun ja hampaiston perustarkastus, paikattava mahdolliset reijät sekä hoidettava kuntoon mahdolliset muut haitat. Paras valkaisutulos syntyy hyvin hoidettuihin hampaisiin, joissa ei ole kariesta eikä hammaskiveä.

Valitse valkaisukäsittely ammattilaisen vastaanotolla
Hammashoidon ammattilainen on myös paras arvioimaan, millainen menetelmä ja mitkä tuotteet ovat turvallinen ratkaisu juuri sinun hampaillesi.

Vastaanotolla tapahtuva valkaisu voidaan tehdä joko yhdellä käyntikerralla eli samalla käynnillä toistaen 3 käsittelyä tai erikseen viikon välein. Valkaisun ajaksi suojataan ympäröivä ienkudos suoja-aineella ja valkaisun ajan käytetään ns. suunaukipitäjiä, jotka estävät suun väsymisen toimenpiteen aikana.

Entä jos valkaisu vihloo?
Valkaisun jälkeen joillakin potilailla voi esiintyä vihlontaa. Tällöin valkaisu keskeytetään ja hampaat käsitellään vihlomista estävällä geelillä.  Opalescence-valkaisuaineisiin on nykyisin lisätty ennaltaehkäisevästi mahdollisen vihlomisen estävää ainetta (PF), jolloin erillistä geelikäsittelyä ei tarvita. Vihlonta lakkaa yleensä 1-5 vuorokauden kuluttua valkaisusta.

Valkaisutulos kestää
Hoitotulos kestää yleensä vuosia. Valkaisuhoidon voi kuitenkin tarvittaessa uusia, jolloin vaaleneminen on nopeampaa. Valkaisutulosta ja sen ylläpitoa heikentävät tupakointi, kahvi, viini sekä muut hampaita vahvasti värjäävät aineet.

Valkaisun kotihoito
Vastaanotolla tehtävää vaalennushoitoa voi tehostaa käyttämällä kotona kertakäyttöisiä Opalescence Treshwhite Supreme -hammasmuotteja, joissa on valmiina valkaisuaine sekä ienkudosta suojaava geeli.
Opalescence tahna uusi

Valkaisun aikana ja sen jälkeen

Suositellaan käytettäväksi Opalescence-hammastahnaa, joka pitää kiilteen puhtaana. Sopii myös potilaille, jotka tarvitsevat lisäfluoria.

Saatavana apteekeista
ja hammashoidon ammattilaisilta
sekä verkkokaupasta kohdasta Opalescence valkaisevat hammastahnat > hampaille.fi


Opalescence-valkaisu sopii useimmille
OPALESCENCE

valkaisutuotteet

Turvalliset tuotteet

ammattikäyttöön ja kotihoitoon


Opalescence-tuotteet ovat yksi tutkituimmista ja pisimpään markkinoilla olleista valkaisuaineista.  Tutkimusta ovat tehneet yliopistot ja muut puolueettomat tahot. Tuotteiden valmistaja Ultradent Inc. on yksi harvoista valmistajista, joka on saanut valkaisuaineelle (Opalescence 10% karbamidiperoksidi) American Dental Assosiationin (ADA) hyväksynnän.

Opalescence-tuotteet sisältävät vettä, mikä edesauttaa hampaan kosteustasapainoa. Keskimääräinen valkaisutulos on 3-5 astetta.

Kysy Opalescence-valkaisutuotteista hammashoidon ammattilaisilta.

Uudistunut

Opalescence GO

Nopea, helppo. Valmiit valkaisuluksikat. Lue lisää...


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä