Hammashoidon kokonaistoimittaja

Hammasväline on Suomen johtava hammashoitotuotteiden toimittaja, joka palvelee yksityisiä ja kunnallisia hammashoidon ammattilaisia tuomalla maahan ja välittämällä hammashoidon tarvikkeita, laite- ja kalusteratkaisuja sekä kehittämällä ja tarjoamalla palveluita suun terveydenhuollon tuottamiseen. Kuulumme pohjoiseurooppalaiseen Lifco Dental Groupiin.


Lupaus

Hammasvälineen tavoitteena on mahdollistaa hammashoidon ammattilaisille keskittyminen kannattavaan ja laadukkaaseen potilaan hoitamiseen. Tähän pyrimme kehittämällä ja toimittamalla laadukkaita, turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat hammashoidon onnistumisen sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä sekä hoidon ammattilaisille että potilaalle.


Henkilöstö
Asiakkaittemme hyödynnettävissä on henkilöstömme  vuosikymmenten kokemus, taito, innovatiivisuus ja vahva tuoteosaaminen. Olemme myös apuna suunnittelutyössä asiakkaittemme liiketoiminnan kaikissa elinkaaren vaiheissa - aina perustamisesta ja laajentumissuunnittelusta elinkaaren ehtooseen.

Asiakkaitamme

ovat sekä julkiset että yksityiset hammaslääkärit ja hammas-

lääkärivastaanotot, hammaslaboratoriot, apteekit sekä joukko muita hammashoidon ammattilaisia ja yrityksiä, jotka liiketoiminnassaan tarvitsevat luotettavia ja turvallisia tuotteita ja palveluita. Suuri osa Suomen hammaslääkäreistä on valinnut Hammasvälineen luottokumppanikseen.Tapa toimia
Yhdessä tekeminen, ihmisten johtaminen ja  liiketoiminta-
prosessien kehittäminen luovat pohjan joustavalle ja tehokkaalle toiminnalle ja kustannuskilpailukyvylle. Yhteistyössä alan asiantuntijoiden, ammattijärjestöjen, liittojen, yhdistysten ja oppilaitosten sekä tavarantoimittajien kanssa varmistamme oikeiden tuotteiden ja oikeiden menetelmien avulla parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.Juuret syvällä suomalaisessa hammashoidossa

Hammasvälineen perusti ensimmäisen kerran
vuonna 1937 joukko suomalaisia hammaslääkäreitä  tavoitteenaan huolehtia Suomen hammashoidon kehittämisestä hankkimalla maailmalla tunnetut sekä alan uusimmat tuotteet, menetelmät sekä teknologian ammattikunnan käyttöön. Vuosien varrella omistajat ovat vaihtuneet, mutta arvot ja tavoitteet ovat pysyneet.


Hammasväline vuosina 1937-2011


Henkilöstömme määrä on noin 90. Kuulumme pohjoiseurooppalaiseen Lifco Dental Groupiin.


Avoimet työpaikat

YhteystiedotPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä